One Step Foward ^_^
Hi Assalamualaikum ^_^

Hey , You are welcoming here . This is my official bloggie . All in this blog is Mine , unless stated . No copycat here , no open page sources , dont ripping any of my tutor . last but not least , behave yourself !
*SHOUT* MuhammadMirzaSaiful ! ILOVEYOUUUU :*

Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

I Love Heart :D
Allah. Muhammad :D
Family :D
Friends, BestFriends :D Last but not least. Mirzaaaaaaa :D


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Ber-Twitter ^^.V

Let's Sing together ^^V




Never turn back -,-

Hi Assalamualaikum ^^

Ohh Ramadhan, tolong lama lagi boleh? Bulan ni je aku rajin buat macam macam benda untuk tambah pahala. Bulan lain. Ya Allah, bertambah rajin. KuiKui. 

Bila orang wish  je 'Selamat Hari Raya AidilFitri' Ohhhh, teringat dekat cousin aku yang meninggal about two three years ago lepas enam jam dia hidup. Dia meninggal masa Syawal. Dan bersempena itu. Ambik nama Aidil and her mom suka nama Umar. Okay, his name Umar Aidil. Kalau dia ada lagi. Muka dia mesti sebijik dengan adik dia yang baru lahir tahun lepas. Adam Qaliff. Adam lahir je. Semua kata macam muka Umar. Yeeee, memang sama . Haihh, kalau Umar ada. Mesti dia gemok dan gemok. Okay, let him go. Allah lebih sayang kan dia. To my aunty, dia tunggu dekat perigi syurga. Jangan risau ^^

Tettt, lupakan. Nanti bertambah rindu dekat budak kecik tu ;\ Ehhhhhhh. Esok balik kampung hoiii. Memang  jadi baby sitter lah kan untuk dua orang budak. Adam Qaliff and Amier Eusoff. Ohh, Amier budak yang tak reti duduk diam. Pening kepala jaga dia. Kejap nak makan lah nak minum lah. heshhh, macam macam hoiii. 

-----------------------------------------------------------------------------

Ehh hmmmmm. Nak tahu, aku jealous dengan kau sebenarnya wehh. Sebab dulu kau janji kan taknak tinggalkan aku. Hmm, NVM. Kau dah ada orang lain. Kau suruh dia pulak jangan tinggalkan kau kan. Sokay lah weh. Aku tak terasa lansung. Aku pun dah biasa hidup di tinggalkan. Tak perlu mintak maaf apa lagi. Aku sentiasa maafkan kau. Aku teramat biasa pergi balik sekolah sorang sorang. Balik perhimpunan sorang sorang. Pergi tandas kau nampak aku teros kau pandang tempat lain, tak sempat nak senyum. Hmmm, lupakan semua tu. Aku kuat. Aku still boleh hidup sampai sekarang kann ^^ Semua benda kalau aku buat aku mesti cari kau. Tapi sayangnya tu dulu dan sekarang semua berubah.And sekarang aku biasa buat semua sendiri. Sebab aku dah biasa hidup sorang sorang. Thanks for everything. Care pasal aku, selalu ada time aku sedih kecewa gembira. Thanks again kawan ^^ ILOVEYOU till end of my breath.

Kbye Assalamualaikum ^^