One Step Foward ^_^
Hi Assalamualaikum ^_^

Hey , You are welcoming here . This is my official bloggie . All in this blog is Mine , unless stated . No copycat here , no open page sources , dont ripping any of my tutor . last but not least , behave yourself !
*SHOUT* MuhammadMirzaSaiful ! ILOVEYOUUUU :*

Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

I Love Heart :D
Allah. Muhammad :D
Family :D
Friends, BestFriends :D Last but not least. Mirzaaaaaaa :D


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Ber-Twitter ^^.V

Let's Sing together ^^V




Oh Hiii

Hi Assalamualaikum :)

Ehh hmm , cuti yang sangat membosankan . Harihari buat benda sama , bangun -> sahur -> solat -> study -> gaduh dengan adik adik pasal phone -> twitter blogger fesbuk -> buka -> tidur . Haihhh. sangat membosankan bila harihari buat benda sama -,- Ohgodddd, tak ada benda lain ke nak buat :3 

Blog aku sangat lah hodoh. Errrrr, malas nak carik skins baru. Ohh semua sama, and orang pernah pakai. Tak ada yang pour lagi. HARHAR. Sekarang twitter dengan fesbuk. Twitter lagi best wootwoot. Fesbuk membosankan #Fact. Okay, ada la sorang 'senior' ni tetiba mention aku kat twitter. Then kata aku terkenal. Haishhhh, tetiba je kan. BTW, muka dia seriously tak pernah nampak lansung dekat sekolah. Bila tanya, kelas 5ST. Memang takpernah nampak lansungggggggg :3 Dah la couple dengan 'senior' yang sememangnya tidak disukai oleh batch aku. Bukan nya apa, cara pandang, cakap and semuanyalah. LOLL.

Ehh, OFC la aku ingat bila kita tidur last sama sama. Haha, before tu pon kita tidur sama sama kat dorm aku. And tengah malam tu kita main game ape tah. Memang kita je yang memekak. Kita memekak pon sebab tak ada form 6 kan kan. HAHA. Kalau diorang ada, tak ada maknanya kita gelak kuat kuat tengah malam dengan phone pon angkat kemain open gila. Haha, Rindu masa tu :')

Hoihoi. GTGO :)

Kbye Assalamualaikum (':