One Step Foward ^_^
Hi Assalamualaikum ^_^

Hey , You are welcoming here . This is my official bloggie . All in this blog is Mine , unless stated . No copycat here , no open page sources , dont ripping any of my tutor . last but not least , behave yourself !
*SHOUT* MuhammadMirzaSaiful ! ILOVEYOUUUU :*

Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

I Love Heart :D
Allah. Muhammad :D
Family :D
Friends, BestFriends :D Last but not least. Mirzaaaaaaa :D


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Ber-Twitter ^^.V

Let's Sing together ^^V




OhhhhhMyyyyyy ^^

Hi Assalamualaikum :)

Hello Hai. Trial ada lagi 3 hari. Pray for me ^.^ Soalan nya bapak ah, susah wooooooooo. Masa jawab BM ngan BI paper 2, rasa nak nangis je. Memang tak ada idea lah. Perah acono pon otak memang takde lansung idea keluar. Haihhh -,- Malam Jumaat semalam aku saja lah text abang aku, then tanya lah dia tak balik ke. BlaBlaBla. Lepastu dia tanya trial dengan PMR bila. Aku cakap lah yang tengah trial and PMR bulan Oktober nanti. Teros dia bagi nasihat. Haha, first time abang aku nasihat kott. Pelik gila -,- Masa dapat tu memey spechless lah jugak. Tak tau nak reply apa, reply 'okayyy' je lahhh.

Ehheee, aku lagi rindu nak main main siku kau yang tajam tu. Nak pegang pegang tangan masa jalan naik kelas. Nak gedik gedik dengan kau. Nak sendeng sendeng dekat kau. Nak tidur sama dengan kauu. Ehh, dah lama sangat aku tak tidur dengan kau kann. Hmmm, last aku tidur dengan kau pun sebab nak pinjam phone kau kan. Kau pun ye kan jeee :D Kau baik sangat dengan aku ! *teardrops* Kau kira berapa lama kita tak tegur. Hmm, kau memang prihatin pasal friendship. Thanks :* Aku tau kau jealous aku rapat dengan dia. Sorry kayyy ! Lepasni takyah gaduh pasal lelaki. Aku nak jadi matang. Kita gaduh pasal pelajaran okay lepas ni. Hewhew ^^ Aku lupa gila nak wish goodluck kat kau malam trial haritu. Sekarang aku nak wish, maaf lambat :3 #Good luck wehh (; Aku tau kau boleh banyak A trial ni, aku sentiasa doakan kau. Jangan give up :) *ILOVEYOUUUUU:*

Ehh nak berbuka dahh :D 

Okbye Assalamualaikum :>