One Step Foward ^_^
Hi Assalamualaikum ^_^

Hey , You are welcoming here . This is my official bloggie . All in this blog is Mine , unless stated . No copycat here , no open page sources , dont ripping any of my tutor . last but not least , behave yourself !
*SHOUT* MuhammadMirzaSaiful ! ILOVEYOUUUU :*

Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

I Love Heart :D
Allah. Muhammad :D
Family :D
Friends, BestFriends :D Last but not least. Mirzaaaaaaa :D


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Ber-Twitter ^^.V

Let's Sing together ^^V




*And I Know I Said It A Milloin Times*

Hi Assalamualaikum :|

Hi there. So how your life? LOLL. Forget ittt -,- Hmmmm, it's a bad story. LALALA~ Kau tahu tak yang aku nak keadaan jadi macam biasa balik? Tahu tak? Aku nak kau tahu nii. Mungkin semua ni aku yang mulakan dulu. Jauh kan diri dari kau. Tak ada niat pun dihati. Kalau aku tahu semua benda ni akan jadi. Aku takkan buat seeeeemuuuuaaaa benda ni. Aku sedaya upaya jaga friendship kita. Bestie kau pernah suruh aku jaga kau. Malangnya aku tak dapat jaga kau bebaik ;'/ I'm so so so sorry. Hari hari aku tunggu kau tegur aku. Pandang aku. Senyum kat aku. Jalan dengan aku. Hmmm, semua tu harapan je. Lupakan semua tu. Aku tau kau takkan buat semua tu lagi kan. Kau kata kau malu nak cakap dengan aku. Hmm sokay la kawan. Aku cuma nak jadi yang terbaik je untuk kau. Aku nak jadi kawan rapat kau. Tapi tu semua mimpi :'/ 
Masa jamuan raya kat sekolah haritu kau datang jumpa aku. Then kau cakap apa aku lupa, teros aku menangis. Kau tanya kenapa aku nangis. Aku just cakap ''Takde pape pon''. Tu je wehh aku mampu cakap.  Mulamula aku try tak nangis sebab aku nak jadi kuat depan kau. Tapi tak boleh, hati aku tak sekuat yang aku harapkan. Lepastu kau pun nangis sama. Secara jujurnya aku banyak terasa. Tapi tu cerita dulu. Lepas je kita dapat naik Amanah sesama. Kita rapat balik. Masa beratur dekat kelas baru. Kita pegang je tangan. Kau tahu betapa terharu nya aku :') Lama aku tunggu benda macam nii. Lepas je aku tukar tempat duduk dengan Eika. Kau jadi diam balik. Aku tak tahu kenapa. Aku salah ke? Kalau aku ada salah, aku mintak maaf kayy. Sampai sekarang kau menyepiiiiiii. Kau tahu tak yang aku risau. Hmmm, tak apa la kawan. Aku nak kau tahu yang aku SAYANG kau. Aku sentiasa doakan kebahagiaan kau. Jangan pernah lupakan aku.

*WHISPER* Thanks a lot friend for everyting :')

Kbyee Assalamualaikum ^_^