One Step Foward ^_^
Hi Assalamualaikum ^_^

Hey , You are welcoming here . This is my official bloggie . All in this blog is Mine , unless stated . No copycat here , no open page sources , dont ripping any of my tutor . last but not least , behave yourself !
*SHOUT* MuhammadMirzaSaiful ! ILOVEYOUUUU :*

Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

I Love Heart :D
Allah. Muhammad :D
Family :D
Friends, BestFriends :D Last but not least. Mirzaaaaaaa :D


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Ber-Twitter ^^.V

Let's Sing together ^^V




M I D N I G H T

Hi Assalamualaikum (:

LOLL. Time minggu PMR ni la aku suka mengepost. Lalalala~ Sukahati lahh kan kan c(: Hmmmm, acono result aku nanti kan. Taknak ambik rasanya -,- Minggu depan last paper. Sangatlah tak suka. Rasa macam nak ambik exam lelamaaaa. Hari Khamis nya ibu ayah ngan adik nak pergi Penang ambik abang. Ibuuuu, nak ikuttt. Duduk hostel pon bukannya buat apa. Bosan tahuuuuuuu. Isnin malam Selasa nanti, confirm bilik prep jadi gua sebab kosong. Dah tak ada siapa nak prep lepasniii. Mentang mentang la dah habis kann :D Then phone pon berleluasa dan tayang di sini dan sana.

LOLL. Semua bagi harapan tinggi kat aku. Then semua banding banding kan result aku masa UPSR dulu. Tak sama ohh. Dulu boleh lah straight A. Sekarang susah :/ Minggu depan math dengan KH. Doakan saya :')

Kbyee Assalamualaikum ^_^