One Step Foward ^_^
Hi Assalamualaikum ^_^

Hey , You are welcoming here . This is my official bloggie . All in this blog is Mine , unless stated . No copycat here , no open page sources , dont ripping any of my tutor . last but not least , behave yourself !
*SHOUT* MuhammadMirzaSaiful ! ILOVEYOUUUU :*

Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

I Love Heart :D
Allah. Muhammad :D
Family :D
Friends, BestFriends :D Last but not least. Mirzaaaaaaa :D


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Ber-Twitter ^^.V

Let's Sing together ^^V




*L O N G L I F E*

Hi Assalamualaikum ^^

Hello dude. LOL, dah lama tak update blog. Gaya blogger lain yang dah lama tak bukak blog. *Tiup* Ohmyyyy, blogg aku berhabuk. KahKah ;D Ehh, tahun ni aku form4. Tahun depan SPM. Lepas SPM, kahwinnn. Yeayyyyy ! HAHA, gatal x______________x Masak pun tak lepas ada hati nak kahwin *Hentuk dahi* -___-'

Dah masuk 2 bulan sekolah. Yeahh, sekolah bosaaaannnn. Ughhh, tolong lah faham. Tiap tahun asek tengok muka saaamaaaa jeee. Menyesal nya lah tak mohon memana. LOL. Sokayy laa. Tinggal setahun jeee. Bukannya lama pun. Hari hari pergi sekolah, balik sekolah dengan Mira ngan Tika. Selalu kena ejek sebab aku paling pendek. Huaghhhhhh, nak tinggi ! Hari hari gaduh dengan Mira. Sampai satu hari tu masing masing senyap. Aku jugak yang kena mengalah. Haishhh -_______________________- 

Kayy, sangatlah tak suka dengan dorm sendiri. Semua jipang gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa -,- Memang tak terhingin lansung aku nak tidur situ. Kenapa lahh aku dapat dorm tuu. Ughhhhh -..- Lantak situuu.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hari Rabu haritu, aku Siti ngan Tika keluar pergi tengok wayang semata mata. Dah bosan sangat hoiii -,- Sampai pukul 1 lebih. Terpaksa ambik movie yang cerita pukul 3 lebih. Pergi makan then karaoke kejap. Yeahh, memang best gilaaa. How excited I am :D Menyanyi menjerit bagai sampai tak ingat dunia. Mwahahahahaha ! Then habis satu jam, turun pergi masuk wayang pulak. Sumpah tak berhenti gelak. Lawak aneh aneh je semuaaa. Yang part seram seram pulak, Haihhh -,-

Lulz, penat carik idea. Lansung tiada. Okay dude. GTGO

Kbyee, Assalamualaikum ;D

Sincerely,
Tasha ^^