One Step Foward ^_^
Hi Assalamualaikum ^_^

Hey , You are welcoming here . This is my official bloggie . All in this blog is Mine , unless stated . No copycat here , no open page sources , dont ripping any of my tutor . last but not least , behave yourself !
*SHOUT* MuhammadMirzaSaiful ! ILOVEYOUUUU :*

Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

I Love Heart :D
Allah. Muhammad :D
Family :D
Friends, BestFriends :D Last but not least. Mirzaaaaaaa :D


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Ber-Twitter ^^.V

Let's Sing together ^^V




HO HO HO HOLIDAYYYYYY

Hi Assalamualaikum ;)

Hello Stalkerssssss :) *Wave Head* Hari keberapa entah cuti harini. Hahahaha. So how your holiday? Enjoy lahhh :D lol The truthly is IDK apa nak cakap type or whtvr -,- Hahahaha. Yeahh Bored to the max siaa cuti ni. Actually lebih kurang 2 hari lepas aku baru balik dari Terengganu. Wohoo, 3malam dekat sana dan 3 tempat tidur yang berbeza. First night dekat Pulau Kapas. Second night dekat Batu Buruk. And the last night dekat Marang. Penat penat~ Ok aku dah serik tidur dekat chalet yang dekat Pulau Kapas tu. Ibu memang betul betul tempah chalet yang murah kot. Haishh geli geleman aku duduk situ. Ada je chalet yang cantik tapi ibu kata mahal. Alahaiiiiiii --......................-- Kalau duduk situ pun memang kena bawak periuk nasi sendiri. Makanan dekat situ semua enam ringgit ke atas. K k k k k k k aku rela tangkap ikan then buat panggang -,- Hahahahahaha. Masa dekat pulau tu phone aku tertinggal dekat jeti Marang. Lifeless tahuuuuuu. Nasib baik lah sim lagi satu aku masuk kan dekat tab. Haishh. Memalam memang aku call Mirza je terus. Tapi bukan cakap lama pun. Tak sampai seringgit. Hahahaha okay what. Yang penting aku contact. Masa call tu dia asik cakap 'Balik cepat' 'rindu' Hahahaha yang part dia cakap rindu tu aku dah geli. Yekkk, jangan ahh jujur sangat xx^xx Aku pergi holiday tu bukannya lama sangat pun. Haishh dia ni sedih macam aku nak tinggalkan dia selama lama nya -,-

Akhir tahun ni nak pergi holiday dekat Sabah pulak. Aku taktau macam mana dia ni nanti. Hahahahaha. Harap harap boleh lah hidup :)

Okayy tadi sembang dengan ibu pasal holiday tahun depan pulak. Ibu kata nak pergi holiday banyak tempat. Weheeeeeeeeeeeeeeeeee tapi tapi tahun depan SPM. *Dying* Wish and Pray for me okay. Harap harap lah catch up addmath ekonomi akaun sejarah mathmode bm bi science pai. Haha senang cerita semua lah :D

Okay GTGO. I need to study from now :D Hahahaha *Ayat poyo xx

Sincerely,
Tasha Si Tinggi Kurus ^^