One Step Foward ^_^
Hi Assalamualaikum ^_^

Hey , You are welcoming here . This is my official bloggie . All in this blog is Mine , unless stated . No copycat here , no open page sources , dont ripping any of my tutor . last but not least , behave yourself !
*SHOUT* MuhammadMirzaSaiful ! ILOVEYOUUUU :*

Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

I Love Heart :D
Allah. Muhammad :D
Family :D
Friends, BestFriends :D Last but not least. Mirzaaaaaaa :D


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Ber-Twitter ^^.V

Let's Sing together ^^V




A life.

Hi and Assalamualikum.

Long time no see haha. Busy busy busy. Mengalahkan PM kehkeh xx Busy k busy dengan folio akaun lol -.-

Hmm aku rasa macam nak terjun bangunan lima belas kali k serious.Semua manusia ada masalah right? Tapii tolong laaa aku nak sangat lari dari semua masalah ni eghhhh. Aku dah taknak ulang silap yang dulu yang pernah aku buat. Sebab lelaki aku hilang sorang kawan rapat. Bila dah sedar sekarang pun tak ada gunaaaaaa. Sumpah menyesal. Dan sekarang sebab yang sama aku bakal hilang sorang lagi kawan rapat aku. Sumpah sedih wehh ! Tapi takkan lah nak gaduh hmmm aku dah try jadi matured. Aku nak rapat balik dengan korang pls pls :'/ Tolong la wehh, even kita baru berapa tahun jadi kawan takkan nak putus kan camtu jeeeee. Sumpah aku sayang korangggggggg :'/ Babe, you two are the best friends I ever met. Please beg me your pardon. Can we get back? Hmmmmmmm please please aku taknak hilang korang as a friend ;'/