One Step Foward ^_^
Hi Assalamualaikum ^_^

Hey , You are welcoming here . This is my official bloggie . All in this blog is Mine , unless stated . No copycat here , no open page sources , dont ripping any of my tutor . last but not least , behave yourself !
*SHOUT* MuhammadMirzaSaiful ! ILOVEYOUUUU :*

Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

I Love Heart :D
Allah. Muhammad :D
Family :D
Friends, BestFriends :D Last but not least. Mirzaaaaaaa :D


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Ber-Twitter ^^.V

Let's Sing together ^^V




Happy EidulFitri Dearest Muslim :D

Hi Assalamualaikum,


Hello stalkersssssssss xx So how ur Ramadhan this year? Im glad to hear that Ramadhan this year was make you change to better :D So tomorrow adalah hari kemenangan bagi umat Islam yang berpuasaa. Weheeeeee. Excited. Tapi takde semangat xx Rindu arwah atuk. Harap sangat dapat jenguk kubur dia first raya ni tapiii apakan daya aku takboleh :'( Tak apa lah, nanti bebila kalau free nak ajak ayah ibu pergi la :D

Memandangkan aku dah lebih kurang 2 bulan jadi outsider, aku rinduuuuuu nak gelak tepuk tampar pukul sepak terajang goosip dengan 'geng Siti' dekat hostel tuuuu. Haha. Kalau jumpa pun masa tengah perhimpunan, itu pun berapa minit jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -,- Hope that I can spend my time with them together gether xx Rindu nak basuh baju pakai tangan hari hari. Rindu nak berebut paip nak tadah air. Rindu nak que panjang berjela dkt depan toilet. Rindu nak main hujan reramai. Rindu nak kena perli sebab asek tidur dorm orang. Rindu nak berebut katil dengan Tika and Sara sebab nak tidur petang. Rindu nak lari lari dorm sebab nak tidur dengan Siti. Rindu nak tidur dengan Siti. Rindu nak main tolak tolak dengan Siti. Rindu semua bendaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Okay off topic. Dah nak raya. Takpayah sedih nak rindu. Haritu baru je tidur dengan Siti. krehkreh xx

Yeayyyyyyyyyy lets countdown for Hari Raya wuuuuuuuuuuuuuu. A few hours left. Di kesempatan yang ada, Saya Nur Natasha Alya binti Mohd Ngasri ingin meminta ampun maaf dari hujung akar rambut sehinggalah hujung kuku kaki jika ada salah silap kepada sahabat handai rakan seperjuangan Superdame, Siti Anis Nisa Sara Nina Achik Eika Farah Husna Zuk Mimi Ejot Mira Tika, tak lupa juga AnisMatShom AmiraHatta Gep Azrin AiniMusa dan semua yang mengenali. Last but not least kepada kekasih hati idaman tapak kaki yang sentiasa berada di sisi di kala susah dan senang Muhammad Mirza bin Saiful. Dude, forgive all my sins okay and thanks being apart of my life iloveyouuuuuuuuuuuuuuuu :*

Wuuuu ayat aku skema gilllll hahahahahaha xx Selamat Hari Raya Aidilfitri dearest Muslim and enjoy your Raya :D

Sincerely,
Si tinggi kurus TashaNgasri :)