One Step Foward ^_^
Hi Assalamualaikum ^_^

Hey , You are welcoming here . This is my official bloggie . All in this blog is Mine , unless stated . No copycat here , no open page sources , dont ripping any of my tutor . last but not least , behave yourself !
*SHOUT* MuhammadMirzaSaiful ! ILOVEYOUUUU :*

Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

I Love Heart :D
Allah. Muhammad :D
Family :D
Friends, BestFriends :D Last but not least. Mirzaaaaaaa :D


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Ber-Twitter ^^.V

Let's Sing together ^^V





Hi Assalamualaikum,

Aaaaaaa long time no see hiks. Babe, school gonna end. Another one month left. So what your plan akhir tahun ni? Haha lama lagi kay. Tahun depan SPM. Cuti ni memang aku push otak aku gila gila. Takde lah blur sangat masuk sekolah hari first tahun depan :D Excited ni nak habis sekolah. Haha. Setahun je lagi. Ok chill (Y) 

Haritu 23 oktober hoho tak percaya ohh dah dua tahun dengan dia hihi. Even gaduh 7tahun tak contact tapi still boleh together hoho ini tipu 7tahun xx Phewww kalau ingat mula mula couple dulu sumpah lawak gila tahap anjing laut menari hmm takde kaitan haha. Seriously aku start suka dia masa first day masuk sekolah duduk dalam kelas, dari jauh dah nampak his brown eyes terus macam omg omg omg haha. Mengenang cerita lama lol xx Then masa form2 la banyak benda lawak antarabangsa jadi kahkahkah His bestie asik ckp yg dia dah ada gf dah ada gf tapi aku nak minat suka suka budak tadika je haha. Then on 22nd oct he start chat with me and i cant stop laughing hm i dont know why ahahaha. The midnight of 23rd oct baru lah boleh declair yg kitorang bla bla bla segan nak cakap haha diam xx Tapi masa tu dia bukan serious pun dengan aku sebab dia still ada relay dengan ex dia. Ok tak kesah sangat sebab memula aku mana ada perasaan sangat sebab tak pernah pun bercakap dengan dia so i thought couple memain aje kot suka suka. Unexpected boleh sampai 2 tahun. And now alhamdulillah bahagis hahahaha ayat macam pffttt. Kenkadang dia ni perangai pelik mengalahkan singa gorilla and kenkadang annoy tapi dah sayang so tak kesah ha ha. Well gua dah sayang dia. So pls stay beside me forever k. I just want you stay by my side sayang i wish forever ahaks :*